Μάσκες προσώπου σε κρέμα

Η ιεροτελεστία μιας μάσκας ομορφιάς συνεπάγεται ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις κάθε γυναίκας. Μια ναρκισιστική ηδονή που βιώνεται κεκλεισμένων των θυρών και προϋποθέτει χρόνο και ηρεμία.

Πέρα από την αίσθηση πολυτέλειας όμως οι μάσκες μας αρέσουν γιατί προσφέρουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα στο δέρμα και στην όψη μας. Είναι διαπιστωμένο ότι οι γυναίκες που κάνουν τακτικά μάσκες διαθέτουν καλύτερη ποιότητα δέρματος. Επιπλέον, οι μάσκες συμβάλλουν στην καλύτερη δράση όλων των υπολοίπων προϊόντων ομορφιάς και είναι αποτελεσματικές για έναν απλό λόγο: καθώς εφαρμόζονται σε παχύ στρώμα και καλύπτουν το πρόσωπο, δημιουργούν ένα φράγμα που ευνοεί τη διείσδυση των ενεργών συστατικών, αφήνοντας έξω τους «παρείσακτους». Χάρη σε αυτή την πλήρη κάλυψη, το δέρμα ουσιαστικά βυθίζεται σε ένα λουτρό από ενεργά συστατικά.

Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι μάσκες ομορφιάς δρουν κυρίως επιφανειακά και όχι μακροπρόθεσμα, γι' αυτό και πρέπει να χρησιμοποιούνται συμπληρωματικές παράλληλα με ένα πρόγραμμα καθημερινής φροντίδας και ιδανικά να ανήκουν στην ίδια σειρά με τα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποιούμε.

Μάσκες σε μορφή κρέμας κατάλληλες για: αφυδατωμένες, ξηρές, ευαίσθητες, κουρασμένες ή «ώριμες» επιδερμίδες. Το μεγάλο τους ατού είναι ότι απορροφώνται γρήγορα. Οι δράσεις τους αποκαθιστούν την υγρασία της επιδερμίδας, ανακουφίζουν από το τράβηγμα, κάνουν το δέρμα ελαστικό και απαλό, σβήνουν τις λεπτές ρυτίδες.

Όσες προορίζονται για ευαίσθητες επιδερμίδες, πλούσιες σε καταπραϋντικά και αντιφλεγμονώδη ενεργά συστατικά, δρουν ενάντια στους ερεθισμός και στις κοκκινίλες. Η απόδοσή τους οφείλεται τόσο στην υφή τους, όσο και στην περιεκτικότητα τους σε ενεργά συστατικά.

Ο σωστός τρόπος είναι να καθαρίζουμε και απολεπίζουμε το πρόσωπο σύμφωνα με το φαρμακειο ονλινε pharmacyway. Στη συνέχεια, για να ενισχύσουμε την ευεργετική δράση της μάσκας, βρέχουμε μια πετσέτα με ζεστό νερό, τη στραγγίζουμε και τη βάζουμε στο πρόσωπό μας για να ανοίξουν οι πόροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου