Ασκήσεις για γραμμωμένα χέρια


Όλοι άντρες και γυναίκες θαυμάζουμε τα ωραία γυμνασμένα χέρια των αθλητών και θα θέλαμε και εμείς να έχουμε γραμμωμένα μπράτσα και χέρια. Φυσικά όταν μιλάμε για τις γυναίκες δε μιλάμε για υπερβολικά ανεπτυγμένους μύες αλλά για σφιχτά μπράτσα με φυσιολογική γράμμωση. 



Υπάρχουν λοιπόν μερικά απλά βήματα για να το πετύχουμε. Τα βήματα είναι τα ίδια είτε κάποια είναι γυμνασμένη είτε αγύμναστη, θα πρέπει να ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα. Ξεκινάμε λοιπόν με αερόβια γυμναστική. Το αερόμπικ είναι το πρώτο βήμα για να χάσουμε περιττό λίπος. Τρεις φορές την εβδομάδα από 45 λεπτά είναι αρκετές για να απαλλαγούμε από αυτό. Στη συνέχεια κάνε ασκήσεις με αντιστάσεις. Δηλαδή ασκήσεις με βάρη ή με αντιστάσεις τα οποία θα σφίξουν τους συγκεκριμένους μύες και θα τους κάνουν πιο δυνατούς. 

Τελευταίο βήμα είναι η κατάλληλη διατροφή. Μειώστε λοιπόν την κατανάλωση της ζάχαρης και αυξήστε τη λήψη πρωτεϊνών και υδατανθράκων κυρίως μετά τη γυμναστική σας. Ακολουθήστε πιστά το παραπάνω πρόγραμμα και θα δείτε μεγάλη διαφορά στα χέρια σας μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου