Κατοικίδια με επικίνδυνη συμπεριφορά

To κατοικίδιο σας έχει περίεργη συμπεριφορά? Μάθετε πότε αυτή είναι επικίνδυνη. Τα κατοικίδια μας είτε τα έχουμε από όταν γεννήθηκαν είτε όχι είναι δυνατόν να αναπτύξουν διάφορες περίεργες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Πότε όμως μία συμπεριφορά του σκύλου ή της γάτας σας μπορεί να σημαίνει κάποια ασθένεια που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. 


Αν λοιπόν δείτε το σκυλάκι ή το γατάκι σας να ακουμπάει και να πιέζει το κεφαλάκι του στον τοίχο τότε ήρθε η ώρα να ανησυχήσετε! Τι σημαίνει όμως αυτή η συμπεριφορά του κατοικίδιου σας? Αυτή η συμπεριφορά σημαίνει ότι ο μικρός σας φίλος έχει κάποιο πρόβλημα στο κεφαλάκι του. Φυσικά τα ζωάκια δεν μπορούν να μιλήσουν για να μας το πουν.

Για αυτό το λόγο όταν τα βλέπουμε να κάνουν αυτήν την κίνηση πρέπει να ανησυχήσουμε αμέσως και να το πάμε αμέσως στον κτηνίατρο. Η κίνησή τους αυτή λοιπόν μπορεί να οφείλεται σε μία απλή ασθένεια αλλά δυστυχώς μπορεί να σημαίνει ακόμα και καρκίνο στο κεφάλι. Για αυτό πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και πάντα να παρατηρούμε την συμπεριφορά των κατοικίδιων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου