Εξοπλισμού αποθήκευσης καταστήματος

Ο εξοπλισμός αποθήκευσης είναι ένας γενικός όρος που χρησιμοποιείται που περιλαμβάνει πολλές κατηγορίες εξοπλισμού που προορίζονται για τη διατήρηση αντικειμένων οργανωμένα ή για την τοποθέτησή τους σε δημόσια θέα.

Οι χώροι αποθήκευσης βρίσκονται στο εσωτερικό χώρο, εκτός από μία περίπτωση όπου μπορεί να δημιουργηθεί χώρος αποθήκευσης κάτω από συστήματα σκίασης και τέντες.

Κάθε επιχείρηση που ασχολείται με την αγορά και την πώληση προϊόντων βασίζεται σε εξοπλισμό αποθήκευσης για την επίτευξη ενδιάμεσης αποθήκευσης. Ανάλογα με τον ρυθμό στοιχείων κατάδειξης, διαφορετικές επιχειρήσεις μπορεί να έχουν διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά την συνολική χρήσιμη χωρητικότητα για αποθήκευση που παρέχεται από τον εξοπλισμό αποθήκευσης.


Η πιο απλή μορφή εξοπλισμού αποθήκευσης προσφέρει άμεση πρόσβαση και γρήγορη αναγνώριση αντικειμένων λόγω του ελάχιστου αριθμού εσωτερικών διαχωρισμών και την έλλειψη εξωτερικών επενδύσεων. Οι γόνδολες είναι τέλειες και για την αποθήκευση και για την επίδειξη προϊόντων, και στην αποθήκη και σε δημόσιο χώρο. Οι γόνδολες συνήθως περιγράφονται με τον αριθμό των οριζοντίων ραφιών, την κάθετη απόσταση μεταξύ δύο συνεχόμενων ραφιών, και την οριζόντια απόσταση μεταξύ των βοηθητικών στοιχείων του δομικού πλαισίου.

Οι γόνδολες λειτουργούν ως χέρια με προβόλους, όπου τα φορτία λειτουργούν ως φορτία χειριστήρια, και βασίζονται στις σωστές διαστάσεις της βάσης για την επίτευξη σταθερότητας. Το πιο κοινό είδος γόνδολας που χρησιμοποιείται είναι το διπλό, όπου κάθε πλευρά μπορεί να χωρέσει προϊόντα. Οι μονόπλευρες γόνδολες χρησιμοποιούνται στα πλάγια του δωματίου, ενώ οι διπλές γόνδολες πρέπει να τοποθετούνται στο κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου